Bygdelagsbasaren 2008

Kilde: Bruskelandsheias Bygdeblad nr 5/ 2008

Basar på Bruskelandstova

 

Tekst og Foto: Anette Moland

 

 

Det var Reidun som bød oss alle velkommen til den årlige basaren. Det manglet ikke på gevinster; mye tøy, duker, dyner og fruktkurver. Der var også mange fine gevinster på barneboka.

 

Da åresalget begynte, var det like før at de ikke hadde nok årer til alle, men det gikk likevel. Der skal jo også lidt til for at der skal være nok årer til alle de ca 75 som møtte opp.

 

Etter det hadde vært et par åresalg var det tid for mat, kaffe og kaker. Det var bare å forsyne seg helt til man ikke kunne mer. Hvis man ikke likte kaffe kunne man jo kjøpe seg en brus hos Knut. Han fikk besøk av lille Juster, som også ville opp og se hva som skjedde her.

 

I år var det Gerd og Rut som skrev i basarbøkene. Man skulle ikke ha en dårlig hånd, for der ble skrevet bok etter bok. Det gav godt resultat.

 

Det er flott at der er noen som vil stille opp og ta ansvaret for å gjøre basaren til virkelighet. Det er ikke lite arbeid som blir lagt ned å samle inn gevinster. Takk til de som kom med gevinster til basaren! Det er godt at det er mange som møter ved bygdelagets arrangementer.

Gerd og Rut skrev i basarbøkene.

Knut selger brus. Lille Juster ville opp og se.

Noen av gevinstene.

Juster på mamma Anette sitt fang hvor han studerer sin flote gevinst.

Kilde: Bruskelandsheias Bygdeblad nr 5/ 2008

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.12 | 14:04

Utruleg mykje lokalhistorie er samla i denne fine boka. Ho bør ha ein naturleg plass i bokhylla hos alle som har tilknyting til Bruskelandsheia. Fin jolegåve.

...
27.03 | 12:58
har mottatt 15
19.09 | 14:45
Slik ser den ut har mottatt 5
02.02 | 12:23
Historisk stumfilm har mottatt 1
Du liker denne siden