Påskefrokost 2008

Kilde: Bruskelandsheias Bygdeblad nr 2/ 2008

Kilde: Bruskelandsheias Bygdeblad nr 2/ 2008

Påskefrokost på Bruskelandstova 2008

Tekst og foto

For fjerde året på rad arrangerte Bruskelandsheia Bygdelag påskefrokost palmesøndag. Arrangementet er i samarbeid med Bruskeland Søndagskole. Reidun fra styret i bygdelaget kunne ønske nærmere 70 personer velkommen. Folk fra fjern og nær med tilknytning til bygda var samlet. Et samvær som for mange var høydepunktet i påskeferien.

Det var Margrethe som ledet an påskebudskapet. Barna var delaktige og Elin bistod under fremføringen. Et gedigent matbord stod klart og i disse flerkulturelle dager var til og med eggene farget brune. Det var nok av deilig frokost til alle sammen. Det er nesten så det minnet om når Jesus mettet 5000.

Det sosiale samværet og praten gikk til langt ut på dagen og deretter tok noen turskoa fatt og gikk i et strålende påskevær til fots til Skogknuten. Andre la turen om Fjellheim. Det var ingen snø, men frost i bakken og fint å gå.

Flere gav utrykk for at det var dette arrangementet som var påskeopplevelsen for dem!

Tusen Takk for Påskefrokosten!

Bilder fra påskefrokosten 2009


På bildet
 under er det Tor Erling som hjelper bestemor Reidun med å dekke på bordet.

Det var Bruskelandheia Bygdelag og søndagsskolen som ønsket alle velkommen. Til sammen kom 70 stk.

Først var det søndagskolen som hadde en liten film de viste om Jesus og hva der skjedde i påsken den gang for lenge siden. Mens filmen spilte var der helt stille i salen.Deretter sang søndagsskolen forskjellige sanger som de hadde øvet på.Etterpå var det bare å forsyne seg av maten. 
Her kunne man slappe av med en kopp kaffi, slå av en prat med noen man kjente...


Bilder er også lagt ut i "Stumfilm".

Kilde: Bruskelandsheias Bygdeblad nr 2/ 2009
 

Del denne siden